Richtlijnen gebruik forum

Hier vind je de gedragsregels voor het forum. Respecteer elkaar en wees vriendelijk.

Richtlijnen gebruik forum

Berichtdoor Administrator (admin) » wo jan 11, 2017 5:19 pm

Nijmegen, 11 januari 2017

Respect en elkaar helpen en informeren, dat zijn de uitgangspunten voor dit forum. Sovon ziet dit platform als een mogelijkheid voor waarnemers om ervaringen, gedachten, ideeën en vragen te delen. Als je gebruikt maakt van het Sovon-forum, verzoeken we je om je aan een aantal richtlijnen te houden.

- Respecteer alle medegebruikers, inclusief hun berichten en privacy
- Wees vriendelijk, ook als anderen dat soms niet zijn
- Plaats geen seksueel getinte, anderszins stuitende of discriminerende content
- Maak je niet schuldig aan lastigvallen, beledigen, bespotten, uitlokken, vernederen of persoonlijk aanvallen van andere forumleden
- Richt eventuele kritiek op de inhoud van een bericht, en niet op de persoon
- Reclame en commerciële activiteiten zijn niet toegestaan

Beheerders
Moderators zorgen dat het forum een plek blijft waar iedereen zich veilig voelt. Zij mogen bepaalde acties ondernemen om het forum prettig te laten functioneren. Acties van moderators staan niet open voor discussie.

Overtreding
Zie je een forumgebruiker die niet op de hoogte lijkt te zijn van deze richtlijnen, wijs deze hier dan vriendelijk op. Gebruikers die herhaaldelijk of overduidelijk deze regels overtreden, zullen worden gewaarschuwd of verbannen. Beheerders hebben het laatste woord in het aanpassen, interpreteren en toepassen van deze regels.

Merk je zelf dat iemand een regel overtreedt of zich op een andere twijfelachtige manier gedraagt, breng dan een beheerder op de hoogte door op het (!) icoontje rechts bovenin het bericht te klikken.

Off-topic
Dit forum is specifiek bedoeld voor waarnemers die vogels tellen en hun gegevens doorgeven aan Sovon. Je kunt hier ervaringen delen en vragen stellen over projecten, vogels tellen, gebruik van apps en andere onderwerpen gerelateerd aan jouw inzet als vrijwilliger. Wanneer een onderwerp hier niet op aansluit, zal een beheerder de vraag als off-topic markeren. Dit geldt ook voor discussies en klachten over zaken die niet binnen onze macht liggen om te verhelpen.

Spam
Berichten van gebruikers die als spam worden ervaren, worden verwijderd. Berichten met koppelingen die als spam kunnen worden beschouwd, zullen eveneens worden verwijderd.

Gevoelige informatie
Plaats geen gevoelige informatie https://en.wikipedia.org/wiki/Information_sensitivity. Moderators zullen persoonlijke informatie uit berichten verwijderen om je privacy te beschermen
admin
Site Admin
 
Berichten: 3
Geregistreerd: di feb 06, 2007 2:36 pm
Woonplaats: Nijmegen, The Netherlands
naam: Administrator

Keer terug naar Gebruiksrichtlijnen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast